Csalibázis aromák

Újabb aromák érkeztek!

Igaz, hogy már azt sem tudjuk, hova tegyük az aromákat – mert annyi van – de megint bővítettük a kínálatot négy új termékkel.

  • Narancs aroma
  • Kajszi (sárga) barack aroma
  • Őszibarack aroma
  • Sajt aroma

Igen tudjuk, hogy még ilyen meg olyan aroma is kellene Nektek, de egyelőre be kell érnetek több mint 30 félével, mert “csak” ennyi van a Csalibázisnál.

2 COMMENTS

  1. Az ananász vajsav aromát lehet e keverni.
    A vajsav nem e nyomja el az ananászt teljesen

    1. Gábor Kemény

      Kedves Róbert! A vajsav nagyon erőteljes “illatú” ezért én mindenképp óvatosan adagolnám. Pontos arányt nem tudnék mondani, de biztosan lehet olyan arányt találni amikor mindkét aroma érvényesülni tud. Én úgy csinálnám, hogy először az ananász végleges mennyiségét keverném be és aztán nagyon finoman adagolnám hozzá a vajsavat, folyamatosan figyelve a kialakult “illat” keveréket. Hozzáteszem, hogy nem horgászom, a fenti okfejtésem inkább csak a saját logikám diktálta javaslat. Üdv: Kemény Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az oldal tetejére
X