Szőlőcukor (glükóz)

Élelmiszeripari tisztaságú kristályos szőlőcukor más néven glükóz. Jól alkalmazható mindenfajta édes ízvilágú bojliban, etetőanyagban.
A szőlőcukor a legegyszerűbb (monoszacharid) cukor, természetes formájában gyümölcsökben főleg szőlőben fordul elő, ipari módszerrel kukorica- vagy burgonyakeményítőből állítják elő. Használatakor ügyelni kell arra, hogy az egyéb összetevőket kis mennyiségben is jól összefogja, egyéb hasonló tulajdonságú alapanyagokkal tehát körültekintően kell kombinálni.


514 Ft26 426 Ft

Kiürit
- +
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , ,

Élelmiszeripari tisztaságú kristályos szőlőcukor más néven glükóz. Jól alkalmazható mindenfajta édes ízvilágú bojliban, etetőanyagban.
A szőlőcukor a legegyszerűbb (monoszacharid) cukor, természetes formájában gyümölcsökben főleg szőlőben fordul elő, ipari módszerrel kukorica- vagy burgonyakeményítőből állítják elő. Használatakor ügyelni kell arra, hogy az egyéb összetevőket kis mennyiségben is jól összefogja, egyéb hasonló tulajdonságú alapanyagokkal tehát körültekintően kell kombinálni.

Tömeg N/A
Kiszerelés

, , , , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szőlőcukor (glükóz)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az oldal tetejére