Chillis-borsolajos dip ELFOGYOTT!

Chillis-borsolajos, csípős illatú mártogatós aroma horogcsalik ízesítéséhez.


Ez a termék jelenleg nem elérhető

A dipek (mártogatós aromák) a horogcsalik ízesítésére szolgálnak. A belemártott csalin bevonatot képez, amely a vízben fokozatosan oldódik, így hosszú ideig biztosítja a csalogató hatást. A jobb eredmény elérése érdekében célszerű a dipbe mártott csalit kicsit száradni hagyni, majd bedobás előtt megismételni a műveletet. A chillis, borsolajos dip erőteljes, csípős karakterű ízesítő, így elsősorban halas jellegű fehérje alapanyagokkal (halliszt, tintahal-, és garnélaliszt, stb.) párosítható eredményesen. Használat előtt javasoljuk kicsit felrázni, hogy az esetlegesen leülepedett sűrűbb frakció elkeveredjen.

Kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Chillis-borsolajos dip ELFOGYOTT!” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az oldal tetejére