Frankfurti kolbászos dip ELFOGYOTT!

Fűszeres, húsos, kolbászos illatú mártogatós aroma horogcsalik ízesítéséhez.


Ez a termék jelenleg nem elérhető

A dipek (mártogatós aromák) a horogcsalik ízesítésére szolgálnak. A belemártott csalin bevonatot képez, amely a vízben fokozatosan oldódik, így hosszú ideig biztosítja a csalogató hatást. A jobb eredmény elérése érdekében célszerű a dipbe mártott csalit kicsit száradni hagyni, majd bedobás előtt megismételni a műveletet. A frankfurti kolbászos dip jellege miatt inkább a halas, fűszeres ízvilágú csalik esetében alkalmazható. Kombinálható Robin Red-del, vagy a Trigarol májkivonattal. Használat előtt javasoljuk kicsit felrázni, hogy az esetlegesen leüllepedett sűrűbb frakció elkeveredjen.

Kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Frankfurti kolbászos dip ELFOGYOTT!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az oldal tetejére