Fűszeres dip

A dipek (mártogatós aromák) a horogcsalik ízesítésére szolgálnak. A belemártott csalin bevonatot képez, amely a vízben fokozatosan oldódik, így hosszú ideig biztosítja a csalogató hatást. A jobb eredmény elérése érdekében célszerű a dipbe mártott csalit kicsit száradni hagyni, majd bedobás előtt megismételni a műveletet.


610 Ft1 157 Ft

Cikkszám: FUDIP Kategória: Címkék: , , , ,

Termékkategóriák

TerméknévKiszerelésDarabÁrKosárbaKészletinformációEgységár
Fűszeres dip - 100 g100 g
- +
610 Ft
KészletenEgységár: 4610 Ft / kg
Fűszeres dip - 250 g250 g
- +
1 157 Ft
KészletenEgységár: 4 134 Ft / kg

A dipek (mártogatós aromák) a horogcsalik ízesítésére szolgálnak. A belemártott csalin bevonatot képez, amely a vízben fokozatosan oldódik, így hosszú ideig biztosítja a csalogató hatást. A jobb eredmény elérése érdekében célszerű a dipbe mártott csalit kicsit száradni hagyni, majd bedobás előtt megismételni a műveletet. Az édes-fűszeres dip a szokásostól némileg eltérő kombináció, hiszen a fűszeres aromákat általában a halas, húsos jellegű illatokkal szokás párosítani (illetve jól működnek a hallisztes, tintahalas, garnélás, stb. fehérje alapanyagokkal) míg az édesebb ízek a gyümölcsös karakterű aromákkal harmonizálnak. Ennek ellenére a vaníliás, mézes, karamellás aromák párosítása a fűszeres illatokkal nem példa nélküli, ráadásul egy tipikusan 4 évszakosnak tekintett mártogatós aromát kapunk így. Használat előtt javasoljuk kicsit felrázni, hogy az esetlegesen leülepedett sűrűbb frakció elkeveredjen.

Tömeg N/A
Kiszerelés

,

Az oldal tetejére
X