Kagylós dip

Erőteljes kagyló illatú mártogatós aroma horogcsalik ízesítéséhez.


510 Ft1 045 Ft

Kiürit
- +
Cikkszám: KADIP Kategória: Címkék: , , , , ,

A dipek (mártogatós aromák) a horogcsalik ízesítésére szolgálnak. A belemártott csalin bevonatot képez, amely a vízben fokozatosan oldódik, így hosszú ideig biztosítja a csalogató hatást. A jobb eredmény elérése érdekében célszerű a dipbe mártott csalit kicsit száradni hagyni, majd bedobás előtt megismételni a műveletet. A kagylós dip jól kombinálható halas jellegű fehérje alapanyagokkal (halliszt, tintahal-, és garnélaliszt, stb.) illetve fűszerolajos, húsos, halas egyéb aromákkal. Használat előtt javasoljuk kicsit felrázni, hogy az esetlegesen leüllepedett sűrűbb frakció elkeveredjen.

Tömeg N/A
Kiszerelés

,

Az oldal tetejére
X