Tintahalas-fokhagymás dip

Erőteljes halas, fűszeres jellegű mártogatós aroma horogcsalik ízesítéséhez.


510 Ft1 045 Ft

Kiürit
- +

A dipek (mártogatós aromák) a horogcsalik ízesítésére szolgálnak. A belemártott csalin bevonatot képez, amely a vízben fokozatosan oldódik, így hosszú ideig biztosítja a csalogató hatást. A jobb eredmény elérése érdekében célszerű a dipbe mártott csalit kicsit száradni hagyni, majd bedobás előtt megismételni a műveletet. A halas, húsos jellegű illatokat leggyakrabban a fűszeres, akár csípős aromákkal, fűszerolajokkal szokás párosítani, ezt az elvet követi ez a tinthalas-fokhagymás kombináció is. Használat előtt javasoljuk kicsit felrázni, hogy az esetlegesen leüllepedett sűrűbb frakció elkeveredjen.

Tömeg N/A
Kiszerelés

,

Az oldal tetejére
X