PL-68 fehérjekoncentrátum

A glutaminsav (aminosav) gyártás során keletkező baktérium massza és cukoripari melléktermékek (melasz, répaszelet) felhasználásával, szárítás és őrlés útján készült fehérjekoncentrátum. A termék magas aminosav tartalommal rendelkező, barna színű, jellegzetes illatú, szabadon folyó finom por.


Ez a termék jelenleg nem elérhető

Cikkszám: PL68FE Kategória: Címkék: , ,

A glutaminsav ipari előállítása során a gyártási eljárás egyik lépcsője az alapanyagul szolgáló növényi eredetű alkotórészek erjesztése. Az erjedés során a \”munkát\” mikroorganizmusok – jelen esetben baktériumok – végzik, melyek az életükhöz szükséges energiát a szénhidrátok lebontásával biztosítják. Ezek a mikroorganizmusok az ipari termelés volumenéből következően szintén nagy mennyiségben keletkeznek, és a termelési ciklus lezárultával melléktermékként egyúttal értékes alapanyagot szolgáltatnak egyéb, zömmel takarmányipari felhasználás számára.

A PL-68 fehérjekoncentrátum is ily módon keletkezik, a bakteriális biomassza szárításával. Magas, 68% fehérjetartalma révén értékes alapanyag, jellegzetes, némileg a hallisztekre is emlékeztető illattal. Finom, por formájú termék lévén könnyen felhasználható különböző keverékek készítéséhez.  Magas fehérje és jelentős ásványi anyag tartalma miatt etetőpelletjeink egyik összetevője is egyben! Beltartalmi paraméterei a következőek:

  fehérje 68% min.
  zsír 7%
  foszfor 1%
  nátrium 0,6%
  kálium 0,9%
  lizin 2,4%
  metionin 0,9%
  treonin 3,0%
  glutaminsav 12,3%
Kiszerelés

, , , , , , ,

Az oldal tetejére