Spanyol halliszt (ÁTMENETI KÉSZLETHIÁNY)

Emberi fogyasztásra szánt tonhal és makréla feldolgozása során keletkező melléktermékekből készült halliszt. Barna színű, finom szemcséjű, homogén szerkezetű, jellegzetes, karakteres illatú termék.


Ez a termék jelenleg nem elérhető

Cikkszám: SPAHAL Kategóriák: , Címkék: ,

Egyenletes őrlésű halliszt, amely tengeri hal: tonhal és makréla alapanyagból készül. Állandó beltartalmi értékek szerint gyártott jó minőségű termék. Olajtartalma szerint kínálatunkból a középmezőnyhöz tartozik, vagyis nem túl száraz, de nem is tapadós liszt. Ezért jól elegyíthető egyéb alapanyagokkal, mégis jól érvényesül illatanyaga. Jelentős, és ezért kiemelendő zsírsav és ásványi anyag tartalma is. Szinte bármilyen keverékhez felhasználható, és mint a halak számára természetes táplálék, meglehetősen nagy arányban (jellemzően 40%-ig) is adagolható.

Kiváló aminosav profillal és emészthetőséggel rendelkezik, beltartalmi paraméterei a fehérje százaléktól eltekintve hasonlóak a drágább dán hallisztekéhez! Az esszenciális aminosavak tekintetében (pl. lizin, metionin) kifejezetten magas értékeket mutat:

  fehérje 60% min.
  zsír (halolaj) 8-12% min.
  nedvesség 10% max.
  lizin 6,5%
  metionin 2,5%
  cisztin 1%
Kiszerelés

, , , , , , , ,

Az oldal tetejére