Szeszipari élesztő

A szeszipari élesztő a szeszgyártás során keletkező élesztőmassza feldolgozásával készülő, dercés (finom) állagú, barnás színű termék, 47% nyersfehérje tartalommal.


125 Ft10 200 Ft

Kiürit
- +
Cikkszám: SZEL Kategória: Címkék: ,

A szeszipari élesztőt fehérjetartalma és konstans ellátása miatt széles körben alkalmazzák takarmányipari célokra. Lényegében az alkoholgyártás során a fermentációhoz használt élesztőkultúra szárított, porított formája. Horgászati értékét fehérjetartalmán túlmenően jellegzetes aromás jellege, valamint egyéb értékes beltartalmi tulajdonságai (ásványi anyagok, vitaminok) adják:

  nátrium 0,19%
  kálium 0,78%
  magnézium 0,26%
  foszfor 1,48%
  kálcium 0,18%
  B1 vitamin (tiamin) 72,4 mg/kg
  B2 vitamin (riboflavin) 33,8 mg/kg
  niacin 57,2 mg/kg
  B6 vitamin (piridoxin) 53,6 mg/kg
  folacin 27,8 mg/kg
Tömeg 40 kg
Kiszerelés

, , , , , , , ,

Az oldal tetejére
X