Vita-Pro 68 liszt

Magas, 68% fehérjetartalma révén értékes alapanyag, jellegzetes, némileg a hallisztekre is emlékeztető illattal.


389 Ft16 151 Ft
646 Ft1 556 Ft /kg

Kiürit
- +
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , ,

A lizin ipari előállítása során a gyártási eljárás egyik lépcsője az alapanyagul szolgáló növényi eredetű alkotórészek erjesztése. Az erjedés során a \”munkát\” mikroorganizmusok – jelen esetben baktériumok – végzik, melyek az életükhöz szükséges energiát a szénhidrátok lebontásával biztosítják. Ezek a mikroorganizmusok az ipari termelés volumenéből következően szintén nagy mennyiségben keletkeznek, és a termelési ciklus lezárultával melléktermékként egyúttal értékes alapanyagot szolgáltatnak egyéb, zömmel takarmányipari felhasználás számára.

A Vita-Pro 68 fehérjekoncentrátum is ily módon keletkezik, a bakteriális biomassza szárításával. Magas fehérje és jelentős ásványi anyag tartalma miatt etetőpelletjeink egyik összetevője is egyben! Beltartalmi paraméterei a következőek:

  fehérje 68% min.
  zsír 1,5 % max.
  foszfor 1% min.
  nátrium 0,6%
  kálium 0,9%
  lizin 11, 26 %
  metionin 0,7%
  treonin 0,54%
  glutaminsav 7,42%

A lizin (aminosav) gyártás során keletkező baktérium massza és cukoripari melléktermékek (melasz, répaszelet) felhasználásával, szárítás és őrlés útján készült fehérjekoncentrátum. A termék magas aminosav tartalommal rendelkező, barna színű, jellegzetes illatú, por állagú.

Szemcseméret: <1 mm

Tömeg N/A
Kiszerelés

, , , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vita-Pro 68 liszt” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az oldal tetejére