Kendermag

Ponty, amur és keszegfélék horgászatához javasolt nyers kendermag.


1 576 Ft28 279 Ft

Kiürit
- +
Cikkszám: KENDER Kategória: Címkék: ,

A kendermag az apró magvak közül az egyik legkedveltebb alapanyag. Változatos módon, akár etetőanyagba bekeverve, előetetésként, vagy csúzlival bejuttatva alkalmazható. Őrölve és pirítva is fogós, de leggyakrabban beáztatva, majd főzve használják. A néhány órára beáztatott magok bő félórás főzést követően megpuhulnak, maghéjuk felreped. A főzéshez érdemes néhány evőkanál cukrot adagolni a vízhez, ettől szép fényesek, feketék lesznek a magok. Főzést követően a visszahűtött magvakat célszerű vizesen tárolni, kiszáradva ugyanis lebegővé válnak.

Tömeg N/A
Kiszerelés

, , ,

Az oldal tetejére
X