Osztrigahéj

Természetes kagylóhéj őrlemény, amely a tészta lazítására szolgál. Használatával kiválthatjuk, hogy tojáshéjat kelljen a tésztába tenni.


432 Ft11 243 Ft
450 Ft864 Ft /kg

Kiürit
- +
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , ,

Az osztriga héj egy természetes kagylóhéj őrlemény, amely a tészta lazítására szolgál. Használatával kiválthatjuk, hogy tojáshéjat kelljen a tésztába tenni, ami ha nem megfelelő apróságúra van törve, a tésztát szétvághatja görgetéskor.  Az őrlemény segítségével a csalinknak egy „roppanós” textúrát kölcsönözhetünk. A durva szemcseszerkezetű adalék rendkívül magas kalcium tartalommal rendelkezik, amely a pontyok életműködése során elengedhetetlenül szükséges. A csalik súlyát is megnövelhetjük vele.
Durva, és érdes felületet ad a bojlinak, amelytől sokkal természetesebbnek tűnik majd a fenéken, így az óvatos pontyok számára nem kelt majd gyanút.  Adagolásnak felső határa: 125 g/kg, efelett már nagyban befolyásolhatja a csali formázhatóságát.

Beltartalom:

CaCO3   95%
Ca           38%
Cr            10,5 mg/kg
Cu           <5 mg/kg
Fe            2390 mg/kg
I               <0,5 mg/kg
K              0,247 g/kg
Mg           776 mg/kg
Na            3,4 g/kg
Ni             <3 mg/kg
P               0,419 g/kg
Zn             <1 mg/kg

Tömeg N/A
Kiszerelés

, , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Osztrigahéj” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az oldal tetejére