Szentjánoskenyér liszt

Szentjánoskenyérfa terméséből előállított finom darálású liszt. Magas cukortartalmú alapanyag, amely egyúttal kötőanyagként is funkcionál.


234 Ft8 736 Ft

Kiürit
- +
Cikkszám: SZJALI Kategória: Címkék: ,

A szentjánoskenyérfa terméséből készített terméket az élelmiszeripar emulgeálószerként, stabilizátorként, sűrítőanyagként alkalmazza. Horgászati szempontból is fontosak fizikai tulajdonságai, de ami igazán vonzó alapanyaggá teszi, az magas cukortartalma. A szentjánoskenyér liszt a benne található poliszacharidok jellegzetes édes ízhatása miatt mindenfajta édes ízvilágú (pl. gyümölcsös) csalinak, etetőanyagnak megfelelő komponense, de jól használható tintahalas, kagylós, stb. keverékekben is. 20% körüli bekeverési arányig bátran használható.

 fehérje 4,4%
  cellulóz 6,2%
  szénhidrát 41,3%
  oldhatóság 64%
Tömeg N/A
Kiszerelés

, , , , , , ,

Az oldal tetejére
X