a drágább a jobb?

A drágább a jobb?

Itt a közösségi oldalakon, beszélgetésekben gyakran téma, hogy egyik vagy másik alapanyagokat- vagy alapanyagokat is forgalmazó webáruház termékei jobb vagy rosszabb minőségűek. Régi beidegződés még mindig sokaknál, hogy ami külföldi – főleg nyugati – az a minőség, a többi csak “futottak még” kategóriás lehet. Mivel kis hazánkban csak kevés alapanyag lelhető fel (de fellelhető és bizony van top minőségű is) ezért szinte minden importból érkezik, nyugatról, így aztán a szíszímúr akármilye pont ugyanolyan minőségű mint a csalibázisé, mert gyakran a beszerzési forrás is azonos.

A másik dolog pedig a csilli-villi csomagolás, ami a termék minőségét is hivatott alátámasztani, de szerintem csak márkázott (brand) termékeknél van értelme (mint a fent említett külföldi forgalmazó termékei), mert ennek költsége van. Mi a csalibázisnál – egyelőre 🙂 – nem márkázott termékekkel foglalkozunk, ezért már a kezdetekkor eldöntöttük, hogy a lehető legolcsóbb csomagolási módot választjuk, hogy minőségi anyagokat tudjunk adni megfizethető áron úgy, hogy a csomagolás csak a termék minőségét hivatott megőrizni. Természetesen továbbra is horgászcsali alapanyagokat forgalmazó webáruház vagyunk, de több termékünk is humán fogyasztásra szánt minőségű (mert a gyártó élelmiszeripari célra gyártja), ami a termék a szokásosnál is magasabb higiéniai státuszát és minőségét erősíti.

Több ezer partnerünk és mi magunk is hiszünk abban, hogy amivel foglalkozunk az ismereteink szerint a legmagasabb minőséget képviseli és törekszünk arra, hogy a színvonalat folyamatosan emeljük. Meghallgatjuk vásárlóink véleményét, visszajelzését és ha szükséges változtatunk, beszállítót cserélünk, terméket cserélünk. Szóval, bátran rendeljetek tőlünk és ha mégsem tetszik (mert nem vagyunk egyformák és ami nekem jó az neked nem biztos) nem fog rajtad maradni, visszavesszük, kicseréljük!

Kemény Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Az oldal tetejére